Jdi na obsah Jdi na menu

Big.All

2. 10. 2010
Big All byl jeden z nejlepších vytvorů BBC.BBC vytvořilo díl který se vjenuje jen Big Allovi.Big All byl alosaurus z období jury.All se narodil jako normalní alosaurus.
Big Allova máma
Big All měl hodně bratrů a sester.Když byl malý byl hodně zranitelný.
Malý Big All
Big All vyrůstal v krásnem prostředí kde bylo hodně hojnosti a hodně života.
Krajina
No a někdy dostal pěkný naklep.
Big All a samice
Big All velmi rád lovil apatosaurovi.
Apatosaurus
Big All však zemřel krutou smrtí.

 
Král všech dinosaurů byl 100% Tyranosaurus rex.
Vědecké jméno:Tyrannosaurus rex /Velikost:délka 12m/ Potrava:maso/ Biotop:světlé lesy Nálezy: Severní Amerika /Období : svrchní křída /Příbuzné rody : Albertosaurus, Alectrosaurus.
Tyrannossuria byli predátoři obývající západ Severní Ameriky a Asii před 65miliony lety. Když se před asi 80miliony lety objevili, patřili k největším a nejhrozivějším masožravým dinosaurům vůbec byli posledními dinosauri kteří vyhynuli. Kupodivu to vypadá že jejich nejbližšími příbuznými byli lechce stavění dinosauři, z niž se vyvinuli ptáci. Navzdory tomu dosáhli tyranosauridi nesmírné velikosti : dospělý tyranosaurus předčil délkou šířku tenisového dvorce,byl těžký jako slon a dost vysoký na to, aby nahlédl do okna v prvním patře. Měl masivní nohy s třemi velkými, jakoby ptačími prsty opatřenými drápy, jež nesly jeho hmotnost. Paže tyranosauridů byli nesmyslně krátké, ale rovněž silné zakončené dvěma prsty s drápy. Jejich hlavní zbraní byly hrozivé čelisti vyzbrojené velikými tesáky, jimiž dokázal stisknout stejně silně jako aligátor.
BBC jsou machři co se dinosaurů týče. Točí s nimi filmy na které byste se měli podívat pokud se chcete dozvědět něco o dinosaurech. A taky si zajděte podívat na stránku www.bbc.co.uk/dinosaur a je to. Tam si přečtěte jejich články a už něco budete vědět. A jejich nejlepší vytvor byl Big all. Byl to alosaurus.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář